Facebook Twitter YouTube Contact

20 Μάι

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010” – Δράσεις εθελοντικών καθαρισμών των ακτών – που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά “Το χαμόγελο του παιδιού”, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προγραμματίζει, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, καθαρισμό της Ακτής ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο Παράλιο Άστρος. Σημείο συνάντησης: Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, Ώρα συνάντησης : 10:00 π.μ.
Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγροτόπου Μουστού, ο Λιμενικός Σταθμός Παρ. Άστρους και εθελοντές κάτοικοι του Δήμου.
Επισημάνεται ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό της ακτής (γάντια, σακούλες σκουπιδιών, κλπ).
Το Πρόγραμμα εκτός από περιβαλλοντικό θα έχει και εκπαιδευτικό/δημιουργικό χαρακτήρα καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Σας περιμένουμε όλους εκεί !
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας: 2755360102.